غم غربت چیزی فراتر از حس دلتنگی برای «خانه» است. این تجربه میتواند احساسات مختلف و اثرات جانبی داشته باشد که عملکرد روزانهی شما را تحتتأثیر قرار دهد. آگاهی نسبت به شناخت علائم میتواند به تشخیص احساسات شما و راههایی برای بهبود آن، کمک کند.
- نوستالژی: احساس نوستالژی زمانی بروز میکند که خانه، افراد و چیزهای آشنا را با تفکری آٰرمانگرایانه یاد میکنید. ممکن است با این کار مجذوب خانه شوید و مدام در حال مقایسهی منفیگرایانهی محیط جدید با محیط قدیمیتان باشید.
- افسردگی: بیشتر کسانی که دچار غم غربت میشوند، افسردگی را نیز تجربه میکنند. چراکه کمبود دلگرمیها و پشتیبانیهای اجتماعی در خانه را حس میکنند. ممکن است تصور کنید روی زندگیتان کنترل کمتری دارید که همین فکر، باعث تشدید افسردگی میشود.
- اضطراب: اضطراب یکی دیگر از نشانههای غم غربت است. اضطراب ناشی از غم غربت ممکن است دربارهی خانه و آدمهایی که دلتنگشان هستید، افکارشان استرس زا است.
- رفتار نابهنجار: غم غربت میتواند شما را از کارها و واکنشهای معمول روزانهتان دور کند. برای مثال، اگر معمولا رفتار آرامی دارید، اما بهتازگی حسی از ناراحتی و یا عادت به فریاد زدن پیدا کردهاید، احتمالا نشانهی بروز غم غربت است. گاهی تمایل به پرخوری و یا کمخوری نیز در فردی که دچار حس دلتنگی برای خانه است، دیده میشود. نشانههای دیگر شامل سردردهای مداوم یا احساس درد و بیماری غیرعادی میشود.
منبع: https://www.academia.edu/44943392/Rep
https://learninglab.si.edu/profile/117352
https://en.gravatar.com/mariazaed